Bedrijfsbezoek aan Pocheco - 24 april 2018

24 Avril 2018

Het BEP, in samenwerking met TRAKK en REC2, nodigt u uit voor een uitzonderlijk evenement dat doorgaat op 24 april: een bezoek aan het bedrijf Pocheco in de buurt van Rijsel en de lezing van haar manager, Emmanuel Druon (gepresenteerd in de film “Tomorrow“).


“Het is economisch interessanter om op een ecologische manier te produceren”


Waar de meeste bedrijven worden aangemoedigd om tegen elke prijs winst te maken, gokken Emmanuel Druon en zijn team erop dat de zorg voor onze planeet en de mensheid de duurzaamheid van hun project zal verzekeren.
En de financiële resultaten zijn er al. Hoewel Pocheco de afgelopen vijftien jaar 10 miljoen euro heeft geïnvesteerd om haar ecologische voetafdruk te verkleinen, heeft het 15 miljoen besparingen gerealiseerd. Emmanuel Druon noemt dit ecolonomie (ecologie + economie)


Waarom zou dit bezoek u interesseren?


Indien u aan het begin staat van een innovatief ondernemersproject, mag u deze kans absoluut niet missen: na dit bezoek zit u boordevol ideeën en interessante contacten.


U ontdekt tijdens het bezoek een concreet voorbeeld van een circulaire economie: autonomie op gebied van water en verwarming, fotovoltaïsche panelen, recyclage, herbebossing, groendak, fytopurificatie, isolatie,…


Innovatief management is niet zomaar een theoretisch concept, u krijgt de kans om u tot in de kern van een bestaand model te begeven en dit met medewerkers te bespreken.


Kortom, dit is voor een ondernemer uit Namen een unieke kans om inspiratie op te doen!


Praktisch


Er is vervoer per autobus voorzien tot aan Pocheco, zodat het thema tijdens de rit met andere ondernemers kan worden besproken.
Vertrek op 24 april van het BEP (Avenue Sergent Vrithoff 2 te 5000 Namen) om 8:30 uur. De terugkeer is voorzien vóór 18:00 uur.


Als u geïnteresseerd bent raden wij aan om u onmiddellijk in te schrijven; plaatsen zijn beperkt.


«©Cécile Huyghe/Croix du Nord »


Inschrijving

BEP | Avenue Sergent Vrithoff, 2 B-5000 Namur

Tél. +32 (0)81/71 71 71 | Fax +32 (0)81/71 71 00

email internet@bep.be

Disclaimer | Version web | Se désinscrire